Supervision

Om min supervision

Supervision for ikke-autoriserede psykologer

Jeg tilbyder supervision til psykologer på vej mod autorisation. Jeg superviserer på psykoterapeutiske forløb, udredninger og kognitive tests. Jeg lægger vægt på at skabe et trygt rum for supervisander, som muliggør at vi sammen kan være nysgerrige og undersøgende på de svære problematikker, som kan være vanskelige at snakke om.

Min tilgang

Supervisionen afspejler min psykodynamiske baggrund, hvor jeg ofte finder det meningsfuldt at have fokus på klientens tilbagevendende psykologiske mønstre, herunder måden hvorpå vedkommende indgår i relationer, og måden han eller hun håndterer sine følelser på. Jeg finder det ofte hjælpsomt at forstå klientens grundlæggende personlighedsstruktur ud fra psykodynamiske begreber som objektrelationer, tilknytningsmønstre, personlighedsorganisering og mentaliseringsevne. Jeg har et indgående kendskab til individuel psykoterapi og gruppeterapi samt udredning og testning efter mine år i lokalpsykiatrisk regi.

Andre målgrupper

Udover supervision af ikke-autoriserede psykologer har jeg flere års erfaring med supervision af tværfagligt personale på ambulante psykiatriske afsnit såvel som psykiatriske sengeafsnit.

Responsive image

2020 © Nicolai Siersted. Alle rettigheder forbeholdes.